Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013 1.3.1

Het boerenleven op je Mac

VOOR

  • Echte tractoren
  • Veel bewegingsruimte

TEGEN

  • Weinig (geen) actie

Goed
7

Farming Simulator 2012 laat zien dat het leven van een boer niet altijd over rozen gaat. Je moet als agrariër namelijk voor dag en dauw op om de oogst bijtijds binnen te halen. Deze simulator speel je gelukkig op elk gewenst moment van de dag.

Anders dan in Farmville, moet je met Farming Simulator 2012 echt aan de slag. Even een paar keer klikken is niet voldoende. Je kiest voor 'careermode' en je leven als boer begint. Je start met een beperkt budget dat je moet uitbouwen. Lukt dat, dan koop je nieuwe gereedschappen en voertuigen. Zo rijd je rond in bestaande tractoren en heb je talrijke gereedschappen om de oogst te optimaliseren. Farming Simulator 2012 biedt ook een digitale knecht voor als je wat hulp nodig hebt.

Grafisch zit het spel netjes in elkaar maar verwacht geen spektakelshow. Heb je overigens net F-1 Spirit gespeeld, dan zal het tempo van je tractor in Farming Simulator 2012 nogal tegenvallen. Ook de spelervaring zelf is allesbehalve enerverend te noemen. De makers lijken te willen aantonen dat het leven van een boer echt niet opwindend is.

Farming Simulator 2012 is een langzaam en weinig prikkelend spel. Qua spelbeleving raden we je aan het echte platteland op te gaan. Heb je altijd al boer willen zijn maar wil je niet de regen in? Haal dan je oogst binnen met Farming Simulator 2012.

Meeste downloads Simulators voor mac

Meer
Farming Simulator 2013

Download

Farming Simulator 2013 1.3.1

Beoordelingen about Farming Simulator 2013